Προγραμμα σεμιναριου

Καλωσορισμα Επισκεπτων
Εισαγωγικες Δραστηριοτητες

Καλωσόρισμα-Συστάσεις

Η Ιστορία της Μπίρας Τα συστατικά και οι τύποι της μπίρας Τα μυστικά της ζυθοποιήσης και ο τρόπος παραγωγής της μπίρας Ξενάγηση στο χώρο του μικροζυθοποιείου Καθοδηγούμενη Γευστική δοκιμή διαφορετικών τύπων μπίρας Συνδυασμός μπίρας με φαγητό Beer Quiz

Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο ΕΔΩ.



EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ
(AΝΩ ΤΩΝ 18);

Συμπληρώστε την ημερομηνία γέννησης:

Η είσοδος στο site επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών
Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και cookies του site.
100%
Ρυθμίσεις Cookies